Київський перукар так добре поголив і підстриг бомжа, що в нім взнали зниклого чоловіка.

Власник престижної мережі перукарень в столиці Frisor Дмитро Верховецький проводить соціальну акцію – він стриже безкоштовно людей без певного місця проживання. Усі результати акції парубок викладає на свою сторінку в соцмережі "Фейсбук", показує фото до та після стрижки. Про проект зробили сюжет по телебаченню і серед одного з "клієнтів" Дмитра харків'янка впізнала свого зниклого чоловіка.

"Неймовірно! Чоловік, якого я стриг в парку, давно пропав без вісті. Побачивши його по ТБ, мені написала Ірина, його дружина. Жінка приїхала з Харкова на його пошуки до Києва. Хто знає яку-небудь інформацію, повідомить Ірину за телефоном 093-779-02-57. У будь-якому випадку підемо завтра з його фотографією до парку його шукати", - написав Дмитро.

Читайте також: У столиці безкоштовно пригощають кавою та стрижуть нову поліцію

Ми зв'язалися з Іриною. Жінка розповіла, що вже два місяці шукає чоловіка. "Михайло довго жив один, у нього замкнутий характер. Багато в чому через те, що у нього якось обманом забрали квартиру. З роботою не виходило. Може він боявся, що не зможе забезпечити нову родину. 2 червня він зник, а 3 серпня його сестра побачила Михайла по телевізору. Тепер ось я приїхала до Києва на його пошуки", – говорить "Знай" Ірина.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще