Київська поліцейська Людмила Мілевич постала перед користувачами інтернету в коротких джинсових шортиках на прогулянці зі своєю 7-річною донькою.

Серед нових знімків Людмили відпочинок на природі і останні події з життя, серед яких, схоже, і фото зі зйомок дівчини в телевізійній програмі "Абзац" на Новому каналі.

Нагадаємо, напередодні 27-річна дівчина-патрульна в інтерв'ю про себе розповіла журналістам, чому вирішила стати поліцейським.

"Мені 27 років. У мене вища юридична освіта - закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю " комерційне та трудове право ". Я почала працювати ще під час навчання і пропрацювала більше п'яти років в банківській сфері в юридичному відділі. Там я заробляла близько 6-7 тис.гривень на місяць ", - зазначила Мілевич.

Читайте також: Красотка из полиции научит жизни и здоровому питанию (видео)

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"У мене є цивільний чоловік, чим він займається, я сказати не можу, але, як ви розумієте, він забезпечена людина. У нас є семирічна донька, перейшла в другий клас. Дуже пишається мною, каже, що мама-коп - це круто ! Коли я вирішила піти в поліцію, мене дуже сильно підтримали, особливо тато. Та й характер у мене бойовий. У поліцію пішла тому, що дуже сильно хотілося брати участь в чомусь новому. Як дівчина я не можу брати участь у АТО, не можу допомогти нашим чоловікам. Тому, хоча б тут ми, ті 20-30% дівчат-поліцейських, будемо впливати на ситуацію в країні ", - зізналася Людмила.