Старша донька лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока Ірина-Марія на минулих вихідних зіграла весілля.

Як повідомляє Gazeta.ua, святкування відбулось у Львові 1 серпня. Обряд одруження пройшов у храмі Климентія Шептицького.

23-річна дочка політика обрала в чоловіки 24-річного львів'янина Олега Трача. Він інженер-конструктор за освітою. У нього з батьком є приватне підприємство, що спеціалізується на електромонтажних роботах.

Їхні стосунки тривали 3,5 роки перед офіційним оформленням. Жити молодята будуть з батьками нареченої.

Читайте також: Футболіст "Динамо" Риболовля одружився на українській співачці

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Молода пара обрала український стиль проведення весілля. Вів свято член партії Олега Тягнибока, народний артист України Богдан Бенюк.

Молодята повідомили, що всі весільні кошти спільно з чоловіком вирішили віддати на благодійність.

Нагадаємо, що вчора півзахисник київського "Динамо" Сергій Рибалка одружився. Обраницею футболіста стала відома співачка Рита Захаренкова.