Два тижні в Києві шукали 24-річну студентку з Кишинева Анну Єнакі. Дівчина приїхала до української столиці на екскурсію та перестала виходити на зв'язок. Сьогодні стало відомо, що її тіло знайшли в урочищі "Теремки" Голосіївського району міста. Її вбили наступного дня після приїзду до Києва.

"Вчора по обіді до міліції надійшло повідомлення про виявлене тіло жінки в стані гнильного розкладу. Судово-медичний експерт констатував, що смерть настала близько двох тижнів тому. Жіноче тіло було в ямі. А поруч валялась її нижня білизна, босоніжки та джинси", - кажуть прес-службі столичної міліції.

Читайте також: У Києві затримали маніяка-некрофіла, на рахунку якого 10 жертв

Там кажуть, що особливою прикметою Анни була відсутність волосся на голові. Дівчина ходила у перуці. Так з'ясували, що загиблою може бути Анна. За два дні затримали вбивцю.

"Це - 33-річний уродженець Кривого Рогу, раніше судимий, безробітний. На першому ж допиті він розказав, що познайомився із Анною в хостелі, в якому вони поселилися в сусідніх кімнатах. Запропонував дівчині наступного дня екскурсію по місту-герою. Та радо погодилася. У парку він став "залицятися" до дівчини, вона відмовила. Розгніваний молодик ножем наніс їй удар в груди. Потім, щоб приховати сліди злочину, тіло жертви скинув у яму", - уточнили в столичному Главку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Затриманому загрожує довічне ув'язнення. Про нього відомо, що неповнолітнім він відбував покарання за розбій, а пізніше – за вбивство та зґвалтування.

Анна в Кишеневі навчалася в Економічній Академії, вивчала там маркетинг.