18 серпня в Києві почне працювати хаб "Будинок вільних людей", в якому зберуться всі громадські організації, які допомагають переселенцям.

Про це повідомляє ініціатива "КримSOS".

"Для того щоб переселенці могли отримувати юридичні та психологічні консультації, гуманітарну допомогу та професійні поради з питань пошуку роботи та працевлаштування, а також обговорювати інші важливі проблеми, створили хаб" Будинок вільних людей ". У ньому будуть представлені організації КримSOS, Схід-SOS, Центр зайнятості вільних людей, Новий Донбас ", - розповіли в організації.

Отримати допомогу у форматі "єдиного вікна" переселенці з Криму і Донбасу зможуть в Києві за адресою вул. Фрунзе, 13 Д - за новим назвою вул. Кирилівська, 13 Д.

Читайте також: Діти тернопільських учасників АТО відпочивають в Сербії (фото)

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Хаб організувала громадська ініціатива "КримSOS" в рамках проекту "Українська ініціатива зміцнення суспільної довіри", який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку.

Нагадаємо, згідно з останніми даними Мінсоцполітики України, на момент 3 серпня 2015 на території України зареєстрували 1,414,798 переселенців з Донбасу та Криму.