Громадянин України, який перебував у готелі міста Севаре, що в Малі, визволився з полону, повідомляє агентство AFP.

Українцю вдалося втекти із будівлі, яку захопили терористи. За його словами, у заручниках перебувають ще три громадянина ПАР та один росіянин. Будівлю тримають п'ять-шість озброєних терористів.

Вчора ісламські бойовики захопили готель Byblos, в якому перебували члени місії ООН. У ході операції з визволення заручників загинуло п'ятеро солдат армії Малі та двоє терористів.

Поки що жодна організація не взяла на себе відповідальність за теракт. За офіційними даними малійських правоохоронців, бойовики є членами "Аль Каїди".

Читайте також: Російські спецслужби вкрали у націоналіста із Саратова "візитки Яроша"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зараз все ще триває операція по визволенню заручників. Терористи забарикадувалися у будівлі. На одному з них висить пояс із вибуховими пристроями.