Журналіст Майкл Щур, якого мобілізували до Десни тиждень тому, виклав у Facebook фотографії довжелезних черг до їдальні.

Ведучий новин написав, про те, як він простояв у черзі щоб поїсти 50 хвилин. Але Щур все ж написав пояснення такому явищу у армії.

"Їдальня, куди ми маємо ходити - на ремонті. Обіцяють закінчити у вересні. Кожна рота приходить під їдальню на певний наперед домовлений час. Але часто - то рота якась запізниться, то в іншу роту новачки прибудуть", - розповів телеведучий.

Майкл Щур закликає солдатів висловлювати пропозиції для зменшення черги до їдальні. Він також показав фотографії страв, якими годують військових.

Читайте також: В Запоріжжі в'язні відкрили крамницю з екологічно чистими продуктами

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Щур, який має справжнє ім'я Роман Вінтонів, відправився на військову службу більше тижня тому після отримання повістки. По закінченні навчання він поїде у зону бойових дій на схід, де вестиме відеощоденник у рамках проекту Embedded journalism.