У суботу, 8 серпня, в Києві на чолі з міністром оборони України генерал-полковником Степаном Полтораком відбулося розширене засідання колегії Міноборони.

Про це повідомила прес-служба відомства.

На засіданні колегії оголосили про нові призначення на керівні пости складу Міноборони і ЗСУ.

"У питаннях реформування Збройних Сил у нас немає права на помилку. Всі аспекти військової реформи мають бути ретельно розраховані і обґрунтовані", - підкреслив Полторак.

Читайте також: Повітряне командування "Центр" отримало нового керівника (фото)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому генерал-полковник пояснив, що головними причинами наявних проблем відомства є недостатня ефективність роботи окремих керівників Міноборони та Генштабу ЗСУ, а саме нездатність до впровадження інновацій і мотивації підлеглих на досягнення поставлених цілей.

"Питання прогнозування та планування, впровадження системних змін у діяльності не стали пріоритетами для окремих керівників. Цю кропітку роботу підмінили постійним моніторингом стану справ на певній ділянці роботи. Міноборони усвідомлює ризики, пов'язані з таким станом справ. За кожним фактом неналежного виконання обов'язків я прийму відповідні рішення, в тому числі і кадрові ", - заявив Полторак.