На базі "Правого сектору" під Маріуполем близько 50 українських військових попрощалися із розвідницею Анастасією Горбачовою з позивним "Лисиця", пише УНН.

Як повідомляється, поховають Горбачову у Чернівецькій області. Таким було бажання загиблої.

Дівчину відспівував священик. За його словами, навіть, якщо Горбачова й скоїла самогубство, то для нього це не важливо. Для священика вона - мужня захисниця України, справжній герой.

Читайте також: Легендарній дівчині-волонтеру "Лютику" потрібна допомога

Нагадаємо, вагітна українська розвідниця Анастасія Горбачова з позивним "Лисиця" загинула від вогнепального поранення із мисливської рушниці у серце. Міліція вважає, що вагітну розвідницю не вбили, а вона покінчила життя самогубством. Це одна з головних версій слідства. Проте ні друзі, ні побратими не вірять в це.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Загибла була сиротою, з рідних у неї залишилась тільки сестра Людмила, після дитячого будинку вони обидві жили в селі під Чернівцями.