Підполковник Ігор Ширинский, який постраждав в результаті вибуху на Яворівському полігоні, помер, передає Цензор.НЕТ.

48-річний офіцер Ширинский 5 серпня отримав важкі опіки в результаті вибуху на полігоні.

7 серпня його у важкому стані доставили в опіковий центр. У Ширинского був опік 1-3 ступеня 71% тіла, з них 67% глибоких. Він знаходився в реанімації, самостійно дихати не міг.

У чоловіка залишилося двоє синів (молодшому 10 років).

Читайте також: У Донецьку на міні підірвалися троє дітей

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Волонтер Дана Ярова, яка повідомила про смерть підполковника на своїй сторінці у Facebook, звинуватила службу тилу в тому, що військовим не видають якісну форму. За її словами, на склади МО вже надійшла форма з нової тканини, яка не горить, але її солдатам не дають.

Військова прокуратура Львівського гарнізону Західного регіону України відкрила кримінальне провадження за фактом отримання тілесних ушкоджень трьома військовослужбовцями на Яворівському полігоні.

За даними прокуратури, троє військових отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості під час спалювання пороху, що залишився після занять зі стрільби.