На Шацьких озерах, що у Волинській області, спостерігається справжній туристичний бум. Особливою популярністю серед відпочиваючих користується озеро Світязь.

Про це повідомляє ICTV.

Кожен турист перед в'їздом на озера повинен сплатити екологічний збір. Він становить 20 гривень за автомобіль і 5 гривень за кожну дорослу людину. З початку цього сезону, за словами головного лісничого Шацького національного парку Ігоря Сидорчука, вдалося зібрати вже більше 400 тисяч гривень.

Ціни на житло навколо озер - від 80 до 2 тисяч гривень в котеджах.

Керівник "Будинкоуправління" Іван Коваль розповів, що ціни на проживання залежать і від погоди. Так, якщо серпень буде спекотним, то мінімальні тарифи на житло можуть підскочити і до 100 гривень.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Діти бійців АТО їдуть на відпочинок до Хорватії

На Шацьких озерах цього року спостерігається небувалий наплив іноземних туристів. Тут є відпочивальники з Білорусі та Польщі.

Нагадаємо, в курортному місті Бердянськ Запорізької області - також туристичний бум: пляжі заповнені українцями. Високі ціни відпочиваючих не сполохали.