У селі Жолобок, що в Луганській області, 29-річний рядовий військової частини № В4680 застрелив із автомату Калашникова 33-річного сержанта, який також служив тут.

Про це повідомляє "УНН", посилаючись на правоохоронців

Вбивство сталося 9 серпня близько 17 години на військовому опорному пункті "Орел".

Після розстрілу сержанта, за словами правоохоронців, боєць батальйону "Київ-2" оглядав тіло застреленого та намагався заспокоїти стрільця. Однак вбивця, який застрелив сержанта, почав нападати із ножем на бійця.

Боєць "Київ-2", щоб захиститися від нападника, вистрелив з пістолету йому у шию та плече. Нападника з пораненнями доставили у Сєвєродонецьку міську лікарню.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наразі правоохоронці з'ясовують обставини цих події.

За даною справою відкрито кримінальне провадження за статтею КК "умисне вбивство".

Нагадаємо, під Волновахою в полі підірвалась 50-річна мешканка Донецька на вибуховому пристрої. Її доставили в лікарню з численними осколковими пораненнями. Жінка перебуває у важкому стані.