Українські музиканти Євген Татарченко та Мірко Сабліч переробили пісню лідера групи "КІНО" Віктора Цоя "Спокійна ніч".

Відомі своїми піснями-каверами на злободенні теми музиканти змінили слова в хіті радянської рок-групи і присвятили її "вірним секти КримНаш"

"Як би Цой заспівав про окупацію Криму? Жорстко! Ось так", - прокоментував свою роботу Мірко Сабліч в інтерв'ю "Радіо Свобода".

У кліпі музикантів "Зона Крим" чергуються кадри з концерту групи "Кіно" і епізоди з картинами відомого російського художника Васі Ложкіна.

Читайте також: Борис Гребенщиков заспівав на київському концерті пісню Цоя

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У цій пісні немає лубкового гумору, ми спробували передати смуток від того, що відбувається зараз. Це сумна пісня. У нас спочатку був варіант інший, більш жартівливої ​​пісні, але ми вирішили вибрати сумну", - розповів учасник дуету Євген Татарченко.

За словами Татарченко, якби Цой був живий, то в питанні окупації півострова він би зайняв позицію схожу з тією, яку обрали і передали у пісні музиканти.

"Ми можемо тільки припускати, але, знаючи коло спілкування Віктора Цоя - Борис Гребенщиков, Артемій Троїцький та багато інших, мені здається, що його позиція була б більш схожа на ту, яку ми спробували вкласти в його пісню. Ми спробували це зробити з душею і чесно ", - зазначив музикант.