У середу, 12 серпня, в Магадані на робочому місці був застрелений завідувач урологічного відділення обласної лікарні Володимир Третьяков, який раніше був довіреною особою президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє прес-служба Магаданської обласної лікарні (Росія).

Третьяков був застрелений в робочому кабінеті. У Магаданській обласній лікарні він працював з 2004 року, вів активну громадську діяльність - був довіреною особою президента Російської Федерації, членом Громадської Палати Магаданській області.

За словами співробітника Слідчого комітету по Магаданської обл. Вадима Луньова, особа вбивці поки не встановлена, але, імовірно, це чоловік, труп якого був виявлений поряд з тілом застреленого лікаря.

Читайте також: У Вірменії розпочався суд над російським військовим-вбивцею

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

ЗМІ повідомляють, що однією з причин вбивства лікаря-уролога могло стати невдоволення пацієнта через постійні болі.

Чоловік отримав відмову в операції через гіпертонію - тиск хворого був дуже високим, пацієнту радили його вирівняти, а потім лягти на хірургічний стіл.

В результаті чоловік проходив кілька місяців з катетором, однак сильні болі не проходили навіть після прийому таблеток. Імовірно, у нього просто здали нерви - озброївшись мисливським обрізом пацієнт увірвався в кабінет Третьякова і зажадав провести операцію.

Як раніше повідомлялось, журналісти опублікували фото шикарної дачі першого заступника голови адміністрації президента РФ В'ячеслава Володіна.