Активісти відділення Загальноросійського народного фронту в Ярославській області знайшли в обласному центрі світлофор, встановлений на пустирі.

Про це повідомляється на сайті ОНФ.

Активісти виявили світлофор на перехресті вулиць Бабича та Будівельників, проводячи моніторинг стану автомобільних доріг.

За даними ОНФ, в 2014 році влада Ярославля планувала побудувати дорогу на вулиці Будівельників, але на це не вистачило грошей. Незважаючи на це, на місці передбачуваного перетину дорог на вулиці Бабича був встановлений світлофор.

Читайте також: Батьки у Франції "забули" трирічну дитину

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Представники ОНФ мають намір направити запити у відповідні органи, щоб вони оцінили доцільність встановлення світлофора в цьому місці.

Купівля світлофора для неіснуючої дороги, судячи з інформації з сайту держзакупівель, могла обійтися міському бюджету приблизно в два мільйони рублів, відзначають активісти. Крім цього, світлофор працює, а це означає, що витрачаються кошти на його утримання.