Двадцятичотирирічний Фетхуллах Езумджуолу і його наречена - двадцятирічна Естра Полат вирішили витратити виділені на весілля гроші на те, щоб нагодувати сирійських біженців, пише Vektor News.

Будучи учасниками благодійної організації Kimse Yok Mu, молодята встали на роздачу їжі прямо у весільних нарядах і провели за стійкою весь день, нагодувавши таким чином 4000 людей.

"Ми хотіли допомогти нашим сирійським братам, - повідомили молодята. - Можливість бачити повні радості очі сирійських дітей - безцінна. Ми почали свій шлях до щастя, зробивши інших людей щасливими, і це - чудове почуття".

Читайте також: Хоробрі сердем і чисті душею: рятувальники тварин (фото)

Весілля пройшло на півдні Туреччини в місті Килис, розташованому на сирійському кордоні. Згідно з відомостями ООН, з 2011 року Туреччина прийняла більше мільйона біженців, які залишили Сирію через військовий конфлікт. Всього більше чотирьох мільйонів людей були змушені виїхати зі зруйнованої війною країни в пошуках притулку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще