У Києві міліція викрила крупну мережу з надання інтимних послуг, повідомляє МВС.

Правоохоронці викрили групу з 14 осіб, яка тривалий час займалася сутенерством у столиці. Використовуючи додатки для смартфонів, сутенери створили "закриті групи", до складу яких входили жінки віком від 18 до 25 років.

Зловмисники в режимі реального часу забезпечували дівчат "роботою". Зокрема, передавали дані щодо наявності замовлень на сексуальні послуги, вимоги до зовнішніх даних повій, місце та час зустрічі з клієнтом, а також повідомляли про вартість цих послуг. В кожну групу входило близько 100 осіб.

Дівчата надавали сексуальні послуги за високу грошову винагороду заможним бізнесменам та публічним особам.

Крім того, працівники міліції з'ясували механізм відбору повій. Він полягав в організації кастингів в обумовлених місцях. Також організатори мережі координували прибуття повій до клієнтів, забезпечували безпеку, отримували плату та видавали грошову винагороду повіям.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Скандал у Великій Британії: лорд пішов у відставку через відео з повіями

Для ліквідації мережі надання сексуальних послуг оперативники провели 22 обшуки. У ході їх проведення було вилучено ноутбуки, планшети та мобільні телефони, що використовувались для здійснення злочинної діяльності, а також грошові кошти у розмірі майже 300 тис. доларів США та 31 тис. євро.

За словами начальника відділу боротьби зі злочинами у сфері суспільної моралі МВС України Василя Поштака, чотирьом фігурантам вже повідомлено про підозру. Всі вони перебувають під домашнім арештом. Найближчим часом правоохоронці планують повідомити про підозру ще як мінімум десяти особам, причетним до функціонування мережі.

Нагадаємо, нещодавно у Вінниці правоохоронці затримали орендатора й адміністратора одного з комплексів відпочинку, які виступали посередниками з надання інтимних послуг.