Печерський районний суд Києва наклав арешт на нерухоме та рухоме майно суддів судів АР Крим та Севастополя, яких звинувачують у державній зраді.

Таким чином, суд задовольнив клопотання слідчих Генпрокуратури, повідомляє прес-служба відомства.

"Загалом накладено арешт на 122 транспортні засоби, зокрема на автомобілі преміум класу Toyota, BMW, Acura, Honda, Mazda, Mercedes, а також на 149 об'єктів нерухомості, серед яких квартири, домоволодіння та земельні ділянки у місті Дніпропетровську, Дніпропетровській, Київській, Полтавській та Луганській областях", - сказано у повідомленні.

Орієнтовна вартість арештованого майна становить 200 млн. грн.

Читайте також: У Сімферополі серед сміття з'явилось графіті кривого Путіна

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, слідчі Генпрокуратури розслідують вчинення суддями судів Криму та Севастополя державної зради. Зокрема, встановлено, що після анексії Криму вони перейшли на службу до так званих "судів Республіки Крим" та почали протиправно приймати судові рішення.

Зрадникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років із конфіскацією майна.