Наркокур'єра, який перевозив у шлунку 70 капсул кокаїну з Болівії, засудили в Україні до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Апеляційний суд Київської області скасував рішення суду першої інстанції, призначивши більш жорстке покарання 37-річному чоловікові, який намагався провезти наркотичний засіб в Україну.

Чоловік за винагороду в сім тисяч доларів погодився провезти з Болівії 306 грам кокаїну. Наркокур'єра затримали після проходження державного кордону в Борисполі. Як з'ясувалось, чоловік перевозив у власному шлунку 70 полімерних капсул з кокаїном вартістю майже 1,5 млн. грн.

Читайте також: 4,5 кг кокаїну у милі перевіз австралійський довгожитель

Зловмисника визнали винним у контрабанді та перевезенні наркотичних засобів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Бориспільський міськрайонний суд призначив наркокур'єру покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. Прокуратура Київської області оскаржила це рішення. Апеляційний суд Київської області підтримав позицію прокуратури та засудив зловмисника до десяти років ув'язнення.

Нагадаємо, столичні правоохоронці також нещодавно затримали прокурора відділу прокуратури Київської області за збут наркотиків.