26-річна вінничанка Надія Щербань має найбільші натуральні груди в Україні – 11-ого розміру. Цей факт на днях зафіксували в Книзі рекордів України та вручили дівчині відповідний сертифікат. "Знай" зв'язався з володаркою найбільшого бюсту країни та з'ясував переваги і недоліки такого таланту.

Сама Надія пояснила, що пишні форми – у дівчат з її родини спадкове.

"Моя прабабуся мала чималий бюст. Мама має десь розмір 6-ий. Ми з сестрою також успадкували цю рису. Але сестра Юлія народила дитину і після народження і годування дитини її 7-ий дещо зменшився", - каже Надія.

Дівчина пояснює, що груди, як і у багатьох дівчаток, у неї почали рости з 3-ого класу. До 8-ого класу мала цілком пристойний бюст.

Читайте також: Жінка-змія підкорила Інтернет (фото)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Найбільша проблема для дівчини – це пошуки бюстгальтера та купальника.

"Раніше шила у кравчині нижню білизну – у нас у Вінниці проблема з фурнітурою для бюстгальтера. Тому доводилося вшивати, перешивати. Зараз моя кравчиня виїхала до Італії. Інколи знаходжу у Києві потрібний розмір, інколи їдуть друзі за кордон – вони у курсі моєї проблеми, тому можуть там придбати щось для мене", - розказує дівчина.

Пояснює, що пошук білизни для неї майже не припиняється. Якщо бачить у магазині великі розміри – відразу ж підходить та запитує про свій.

Проблема у Надії не лише з білизною, але і з звичайним одягом – підібрати кофтину чи блузу для таких форм інколи майже неможливо.

"Похід по магазинах чи базарах забирає значно більше часу, ніж у звичайних людей з стандартними пропорціями, але я до того вже звикла. Якщо ми з сестрою чи мамою йдемо купувати речі, всі у родині знають, що це на цілий день", - сміється Надія.

Найчастіше, коли дівчина виходить на пляж, оточуючі цікавляться чи її груди не силіконові.

"Коли маю настрій, то пояснюю, що це не силікон. Коли не маю настрою, кажу, що силіконові, аби не діймали питаннями", - пояснює дівчина.

Читайте також: Паралізована жінка довела, що інваліди можуть бути сексуальними (фото)

Майже усі друзі звикли до таких принад Надії та не акцентують на цьому увагу.

"Вони мене не сприймають, як дівчину з якимись неймовірними формами, а як звичайну людину – і це дуже добре. У мене було кілька хлопців, та й вони сприймали мене перед усім, як людину, як особистість. А вже потім – видатні форми", - розказує Надія.

Чи не найбільше проблем дівчина має на роботі та на вулиці. Декілька років до анексії Криму вона пропрацювала аніматором у Ялті. Зараз шукає роботу у Вінниці.

"Було декілька випадків, коли я влаштовувалася на роботу, але вже на другий день мене просили піти. Все через те, що на мене звертають більше уваги клієнти, ніж на інших співробітників. Звичайно, когось заїдають ревнощі. Звісно, це трохи образливо – хіба я винна, що в мене від природи такі форми? Але з іншої сторони і приємно, коли на тебе звертають увагу", - розказує власниця найбільшої краси країни.

На вулиці найчастіше увагу на Надію звертають саме жінки.

"Можуть сказати щось образливе з приводу моїх грудей. Особливо, коли жінка йде з чоловіком, або коли йдуть дві подруги. Я до того вже звикла. Гадаю, люди таким чином компенсують власні комплекси", - каже дівчина.

Її тішать всілякі замовляння та рецепти, для збільшення розмірів бюсту. Вона в це просто не вірить. Тому ніяких рецептів чи порад не дає. Пояснює, що така в неї генетика.

До Книги рекордів України Надія Щербань потрапила випадково.

"Їхала на передачу, обговорювати тему великих жіночих форм. У студії зробили замір і так вийшло, що мої груди виявилися найбільшими, хоча там були присутні й інші дівчата з великими грудьми. Так і потрапила до Книги рекордів і отримала сертифікат".

Надія запевняє, що й досі не може оговтатися від такого рекордсменства.

"Отримала декілька пропозицій від медійників – поки що роздумую. Не знаю, чи хотіла б використовувати свої груди та робити за допомогою них кар'єру десь на телебаченні. Поки що в роздумах", - каже Надія.

Доки дівчина думає, армія її прихильників тільки зростає. У соціальних мережах за кілька днів у Надії з'явилося більше 700 прихильників.