Терористи невизнаних "ДНР" та "ЛНР" спеціально залякують населення можливими з їхнього боку акціями на 24 серпня. Про це заявив глава української сторони "Спільного центру контролю та координації" Борис Кременецький.

На думку військового, терористи "республік" навмисно поширюють інформацію про сюрпризи на День Незалежності, а самі в той час продовжують обстріли на лінії фронту, тим самим перекладаючи відповідальність за це на українських військових.

"Це свідчить про те, що самопроголошене керівництво "ДНР" та "ЛНР" не має наміру йти шляхом мирного врегулювання конфлікту. У свою чергу, робиться все можливе для дестабілізації обстановки в районах лінії розмежування з метою тиску на керівництво України і для зриву Мінських домовленостей", - підкреслив генерал-майор Кременецький.

Читайте також: П'ятниця стала рекордною за кількістю вогневою активності у зоні АТО за останні місяці

За даними української розвідки, проросійські бойовики запланували провокації на День Незалежності України. Є інформація, що у Новоазовську виявили 6 ворожих танків, які замасковані під українські.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще