Депутат волинської обласної ради та екс-начальник управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник був з Ігорем Єремеєвим під час його падіння з коня.

Колісник разом із Єремеєвим катався на конях 26 липня. Депутат зазначив, що Єремеєв міг зіскочити з тварини, але намагався утриматися зверху.

"Він пішов у світ інший на повному ходу. Він міг зіскочити з коня, коли кінь падав, але він хотів утриматися в сідлі. Кінь прим'яв його і завдав травму, несумісну з життям", - сказав Колесник.

Після зазнаної травми Ігора Єремеєва відвезли до волинської клінічної лікарні. У зв'язку з серйозною травмою голови він продовжив лікування у швейцарському Цюриху. 13 серпня, не приходячи до тями, Єремеєв помер у Швейцарії.

Читайте також: Топ-5 безглуздих смертей народних депутатів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вчора у Луцьку зібралися кілька сотень людей, щоб попрощатися із політичним діячем.