Випускники Луганського державного університету імені Тараса Шевченка отримали дипломи "бакалавра" Мордовського університету імені Огарєва Росії.

Як повідомляє прес-служба університету, такі дипломи отримали по системі екстернату спеціальності "Прикладна статистика".

Іспит на отримання такого документа пройшов ще 25 червня в дистанційному режимі.

Російські викладачі уточнили, що випускникам окупованих територій доводиться виконувати подвійне навантаження - здавати іспити і зменшувати розрив між отриманими знаннями та російськими вимогами.

У луганському університеті відзначили, що спеціальність "статист" стане однією з актуальних професій сучасності.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Адміністрація Луганського державного університету імені Тараса Шевченка та директорат Інституту економіки та бізнесу від усієї душі вітає хлопців і бажає надалі знайти своє місце в житті", - йдеться в повідомленні університету.

Читайте також: Російські вузи звуть абітурієнтів з "ДНР" і "ЛНР"

Нагадаємо, що російські вищі навчальні заклади запрошують випускників окупованих терористами "ДНР" і "ЛНР" університетів на навчання в Росію. Незважаючи на це, російські політики ще не визнали самопроголошені утворення на території України.