Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков спростував публікацію Олексія Навального про те, що орендує найдорожчу вітрильну яхту в світі.

Про це він заявив РБК в понеділок, 17 серпня.

За словами Пєскова, він відпочиває на Сицилії і не орендує там яхту. "Орендую готель", - сказав він.

17 серпня, заснований Навальним, Фонд боротьби з корупцією з посиланням на "надійне джерело" повідомив, що Пєсков проводить медовий місяць з дружиною Тетяною Навкою, друзями і дітьми на орендованій яхті Maltese Falcon біля берегів Сардинії.

Читайте також: Тетяна Навка знялась в еротичній фотосесії (фото)

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Оренда яхти Maltese Falcon, за даними Навального, коштує 385 тисяч євро або 26 мільйонів рублів на тиждень.

Пєсков і Навка відзначили весілля на початку серпня в готелі "Родина" в Сочі. Навальний тоді заявив, що прес-секретар президента з'явився на святі в годиннику за 620 тисяч доларів. Сам прес-секретар президента заявив, що годинник йому подарувала Навка і він коштує "суттєво дешевше, ніж вказують деякі товариші".