Новопризначеного виконувача обов'язків голови адміністрації Коктебеля Сергія Падюкова та його підлеглого затримали при отриманні хабара.

Про це повідомляє агентство "Кримінформ", посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

Зазнчається, що поки не уточнюється інформація стосовно того, за що чиновнику пропонували хабар. Також не повідомляється точна сума. Різні джерела повідомляють, що розмір хабара складає від 2,4 до чотирьох тисяч доларів.

Читайте також: Путін спростить кримським татарам отримання громадянства РФ

Нагадаємо, Падюкова призначили на посаду лише 10 серпня. Він отримав призначення після того, як його попередника Ростислава Сторожика 7 серпня знайшли повішеним в одному з котеджів пансіонату "Примор'я". Там він проживав разом з дружиною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Джерела зазначають, що смерть Сторожика може бути пов'язана з криміналом.

Його призначили на посаду голови Коктебельської селищної адміністрації розпорядженням адміністрації Феодосії від 28 квітня 2015 року.