Суд над п'ятьма росіянами, яких звинувачують у співучасті в розфарбуванні зірки в кольори українського прапора на висотці Москви, відклали до 24 серпня.

З клопотанням про паузу в судових засіданнях виступила одна з підсудних Анна Лепьошкіна через застуду. Вона перебуває на останніх місяцях вагітності, повідомляє ВВС.

До задоволення цього клопотання, судді встигли допитати чотирьох свідків. Двоє з них - жителі висотки - лише бачили стрибок бейсджамперів з даху будівлі 20 серпня минулого року.

Читайте також: Пофарбована зірка в Москві: один підозрюваний визнав вину

Ще двоє свідків - знайомі бейсджамперів - зокрема говорили про повну аполітичність підсудних, звинувачених у "хуліганстві з мотивів політичної ненависті".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Російське слідство вважає, що український руфер Мустанг об'єднався з бейсджамперами та мав намір дестабілізувати ситуацію в Росії, пофарбувавши зірку на висотці в кольори прапора України.

Четверо з п'ятьох підсудних заперечують, що брали участь у цій акції.