22-річна дочка київського екс-прокурора Віктора Безкоровайного Василина живе у квартирі в елітному київському житловому комплексі "Новопечерські Липки". Про це свідчить витяг з реєстру прав власності на нерухоме майно.

Інформацію опубліковало видання Наші гроші.

Квартира займає площу 112 метрів квадратних, забудовник пропонує квартири в цьому комплексі площею понад 110 кв.м. за ціною від 5,86 мільйонів гривень.

Читайте також: Біженці облаштували житло в шикарному будинку ромського барона (фото)

Квартиру оформлено за договором у січні цього року. На той час батько дівчини Віктор Безкоровайний ще працював на посаді прокурора Київської області за призначенням Генпрокурора Віталія Яреми.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В кінці березня цього року Безкоровайний був люстрований.

Зазначимо, що Віктор Безкоровайний не опублікував своєї декларації про доходи за минулий рік. Це є порушенням закону про засади запобігання і протидії корупції.