У місті Червоному Лимані на Донеччині в маршрутці побили 62-річну матір учасника АТО Володимира Бражника, який загинув у "Іловайському котлі" 29 серпня 2014 року.

На жінку накинулися пасажири з криками "Ти народила нацика!", повідомляє Обозреватель.

"Ми їхали за покупками з мамою, в маршрутці з нами опинилися підлітки з донецького футбольного клубу" Олімпік "та їхній тренер. Вони всю дорогу розповідали, які у них в Донецьку хороші" ополченці ", і як вони ненавидять" укропів "і" нациків". А також як добре живеться в Донецьку. І раптом хтось із пасажирів сказав:" А ось сидить мама фашиста ". Одна жінка схопила маму за чорний жалобний шарфик з криком:" Ти народила нацика! ". Схопила за шию, за обличчя- все лице було подряпане і руки в ранах. Я відтягувала навіжену жінку, а вся маршрутка спостерігала. Діти - по 15-16 років - сміялися. Тренер не зробив їм зауваження ", - розповіла про те, що трапилося, сестра загиблого героя Галина Бражник.

Інцидент стався ще 6 червня. Викликали міліцію, правоохоронці зафіксували факт побиття і зняли побої. Але до 13 серпня слідчі дії так і не проводили.

Читайте також: На ринку Кривого Рогу побилися через Путіна

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Коли жінка звернулася в міліцію щоб з'ясувати, чому не проводять розслідування, правоохоронці виставили її за двері.

"Там 4 мужика сидять на варті, на вході, і сказали їй:" Що ти хочеш, він вже давно похований. Іди, бабко, звідси ". Зверталися" на ти "до моєї мами, якій 62 роки. До слідчої не пропустили. Сміялися в обличчя. Казали:" Я тебе пропущу, а ти там на слідчу накинешся ". Мама обурилася, сказавши, що вона мати героя і вимагає до себе поважного ставлення, і почула: "Іди звідси". Коли я з приводу цього випадку звернулася до керівництва Краснолиманського МВ, мені начальник відповів, що такого просто не може бути. Моя мама плаче кожен день і каже: "Невже мій син загинув, щоб цей бєспрєдєл і далі продовжувався?", - розповіла дочка постраждалої жінки.

У керівництві УМВС Донеччини дані факти підтвердили лише частково, зараз деталі інциденту уточнюють. Розслідування за фактом побиття матері Володимира Бражника триває.