В одному з готелів Києва отруїлося 25 чоловік. У 8 постраждалих знайшли гостру кишкову інфекцію.

Надзвичайна подія сталася в середу, 19 липня, в готелі курорту Київщини Пущі-Водиці, де проводили медичну конференцію фармацевтичної компанії.

Після фуршету гості відчули себе погано. В учасників заходу почалася нудота, блювота, розлад шлунка, болі в животі і підвищилася температура.

Читайте також: Восьмеро людей отруїлися морозивом у Харкові

"Всього оглянули 25 осіб. Лікарі" швидкої "прийняли рішення госпіталізувати 6 чоловік. Пізніше ще двоє самі звернулися в лікарню", - повідомили в Департаменті охорони здоров'я.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У санепідемстанції столиці відзначили, що у вісьмох вже підтвердили діагноз "гостра кишкова інфекція".

"Імовірно, люди отруїлися неякісною або зіпсованої їжею. Зараз проводять епідрозслідування, встановлюємо фактори передачі, джерело інфекції. Попередні результати повинні бути завтра ввечері", - розповів головний санітарний лікар Києва Олег Рубан.

Відомо, що постраждалі є співробітниками представництва американської компанії "Абботт Лабораторіз ГМБХ". В компанії відмовляються коментувати новину.

"Стан госпіталізованих зараз стабільний. Вік хворих ми не можемо назвати", - уточнили "Знай" в Головному управлінні охорони здоров'я Києва.