Гвардійці Північного оперативно-тактичного округу посилили охорону Чорнобильської зони відчуження. Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

"На виконання завдання уряду держави зведений загін першої оперативної бригади Нацгвардії висунувся в Чорнобильську зону безумовного відселення. У взаємодії з територіальними ОВС підрозділ приступає до цілодобового патрулювання місцевості з метою своєчасного виявлення сторонніх осіб, запобігання виникненню пожеж у лісових масивах і на торфовищах", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: До річниці трагедії на ЧАЕС готують донорську конференцію

Напередодні було проведено спільне з представниками ГУМВС України в Київській області рекогносцирування місцевості, визначено обсяги, порядок та особливості несення служби у зоні відчуження.

"Командуванням частини був проведений ретельний підбір та підготовка військовослужбовців, - сказав заступник командира бригади з громадської безпеки, полковник Ігор Мазур. - А перед виїздом гвардійці пройшли додатковий інструктаж з дотримання заходів безпеки та надання першої медичної допомоги".

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звертався до МВС з проханням направити до зони відчуження контингент Національної гвардії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще