Терористи на Донбасі тримали в полоні вагітну жінку.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, зараз вона проходить реабілітацію.

"Вона була в полоні ворога. Гарна, освічена, яка очікує первістка. Її водили на допит, використовуючи нелюдські способи дізнання. Вона була щаслива, що могла злизати воду з асфальту, бо не давали пити", - пише лікар.

Він зазначив, що жінка після тортур втрачала свідомість, а вижити їй допомогла тільки дитина всередині.

"Вона все витримала. Просила відновити нервову систему свою та майбутньої доньки", - підкреслює Риженко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Головний лікар розповів, що після лікування у жінки з'явився добрий настрій, вона частіше стала посміхатися.

"Усередині мої надії і мрії", - говорить доктору майбутня молода мама.

Пост лікаря активно коментують користувачі соціальної мережі. Вони співчувають жінці і бажають їй та її дочці щастя і миру.

Читайте також: За рік з полону бойовиків звільнені 2852 людини - Ірина Геращенко

Нагадаємо, що уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту в Донбасі Ірина Геращенко 16 серпня заявила, що за рік з полону терористів звільнено 2 852 людей.