В Алтайському краї порушили кримінальну справу за фактом організації вбивства.

Звинувачують двох престарілих жінок, які хотіли вбити свою подружку за підозру у чорній магії.Оплатити послуги кілера вони планували після отримання пенсій.

72-річній і 81-річній мешканкам російського Алейска загрожує кримінальне покарання, повідомляє прес-служба крайового управління СК Росії.

За версією слідства, молодша пенсіонерка Людмила В. вирішила вбити 70-річну сусідку, оскільки відчувала до неї неприязнь. Однак бабуся не хотіла бути безпосереднім виконавцем злочину.Тому старенька вирішила поділитися своїм планом з 81-річною подругою Анастасією К., і старша соратниця погодилася знайти вбивцю.

Читайте також: Столичні таксисти відмовляються працювати вночі

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Підстаркуваті зловмисниці запропонували вбити сусідку знайомому місцевому жителю і пообіцяли йому за це 15 тисяч рублів, які збиралися виплатити в розстрочку.

"Три тисячі зараз віддам, решта потім. Перезайму сім тисяч у племінника. А ще п'ять з пенсії поверну "- обіцяла одна з пенсіонерок.

Проте чоловік на вмовляння жінок не піддався і повідомив про їхні плани в правоохоронні органи.