Міністерство освіти і науки України повідомляє, що до українських вишів зарахували 963 кримчан.

Відомство наводить уточнені дані Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

"Зокрема, за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста, бакалавра на денну і заочну форму навчання до вищих навчальних закладів зараховано 207 мешканців Криму; спеціаліста та магістра – 756. За кошти державного бюджету навчатимуться 418 студентів із Криму, фізичних та юридичних осіб – 545", – йдеться в повідомленні.

19 серпня у МОН повідомляли, що у вищі навчальні заклади України цього року зарахували 761 жителя Криму.

Читайте також: В Україні підрахували збитки від "націоналізації" у Криму

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше представники українських громадських організацій заявили про намір запропонувати абітурієнтам-кримчанам клопотати перед Міністерством освіти і науки України про надання пільг при розподілі бюджетних місць.

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт повідомляв, що випускники шкіл анексованого Росією Криму й окупованих територій Донбасу мають всі шанси вступити в українські виші, але не всі з них встигли зареєструвати відповідні документи.