Сьогодні близько третьої години ночі в Туреччині помер восьмирічний Богдан, громадянин України.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, хлопчик з восьмого серпня був в комі.

"Напередодні була спроба транспортувати дитину в Україну. Літак піднявся в небо, але стан Богдана різко погіршився, і лікарі не дозволили перевозити хлопчика. Вирішується питання репатріації тіла. Висловлюю співчуття рідним", – пише він.

Він розказав, що Богдан разом з мамою прилетів до Туреччини на відпочинок. Того ж дня хлопчик потонув у басейні. Непритомну дитину доправили в лікарню. Через сім днів мама повернулась в Україну.

Читайте також: Дівчинка три дні провела з мертвими батьками у Туреччині

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що на турецькому курорті при загадкових обставинах загинули подружжя з Харкова - В'ячеслав і Майя Саміло.

Їх тіла знайшли 23 серпня сусіди по кімнаті - шестирічна донька вийшла на балкон номера, в якому жила сім'я, плакала і просила їжі. Вона провела з мертвими батьками три дні.