"Вікіпедія" не планує видаляти статтю про способи приготування наркомісткої речовини, що викликало невдоволення Роскомнагляду.

Про це ВВС повідомив виконавчий директор некомерційного партнерства "Вікімедіа РУ" Станіслав Козловський.

"Пройшло обговорення учасників "Вікіпедії", більшість проголосувала за те, щоб цю статтю не видаляти, тому що вона відповідає внутрішнім правилам ресурсу", - цитує пана Козловського ВВС.

За словами Станіслава Козловського, вся інформація у статті, яку можна вважати небезпечною, отримана з різних наукових джерел з фармакології та з сайту ООН.

Читайте також: У РФ можуть заблокувати Вікіпедію

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше Роскомнагляд повідомив, що до нього надійшло рішення районного суду Астраханської області про заборону розповсюдження в Росії інформації про способи приготування наркомісткої речовини, яка була опублікована у "Вікіпедії".

Якщо "Вікіпедія" не видалить інформацію про приготування наркотику, відомство погрожує заблокувати доступ до зазначеної статті на всій території Росії.