Посольство Сполучених Штатів в Україні не рекомендує своїм громадянам їздити у Крим на Koktebel Jazz Party через санкції, накладені на окупований півострів. Про це повідомила прес-служба посольства.

Працівники американського посольства наголошують, що відвідування півострову Крим потягне за собою заборону на в'їзд до території від України. Також вони нагадали про санкції до Криму, які ввів уряд США, згідно з якими американці не можуть надавати послуги на цій території.

"Крим залишається українською територією, і цей захід проводиться без дозволу уряду України", - нагадують в дипломатичному представництві.

Також у посольстві підкреслили, що цей захід не слід плутати з офіційним джазовим фестивалем, який відбудеться у місті Затока під Одесою цього місяця. Він має назву "Джаз Коктебель".

Читайте також: Мексиканського боксера на пустили на літак через квиток до Криму

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Український уряд вже повідомляв, що особи, які відвідають Koktebel Jazz Party, отримають заборону на в'їзд в Україну.