В Оболонському районі Києва діти з неблагополучної сім'ї живуть у квартирі в антисанітарних умовах.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві.

"У квартирі, де проживає сім'я, також живуть дві собаки і п'ять котів. Це є однією з причин незадовільного санітарного стану приміщення. Правоохоронці вже не в перший раз просять жінку віддати тварин до притулку або роздати знайомим", - розповіли в міліції.

У міліції повідомили, що жінка сама виховує й забезпечує дітей. "Старша дочка зараз знаходиться в центрі соціально-психологічної реабілітації, оскільки у неї з матір'ю часто виникають конфлікти і непорозуміння. Через це дівчина тікала з дому або мати її виганяла. Молодший син не відвідує дитячий садок", - розповіли в прес-службі .

Читайте також: У російської родини забрали дітей через котів та відсутність телевізора

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відомо, що батько дітей не бере участі в їх вихованні та фінансовому забезпеченні. Жінка не працює, єдиним джерелом доходів є її пенсія по інвалідності дитинства.

"Якщо позитивних змін не буде, мати, ймовірно, позбавлять батьківських прав", - підкреслили в міліції.

Кожен місяць працівники Служби у справах дітей будуть відвідувати цю сім'ю і контролювати виконання вимог щодо забезпечення належних умов проживання дітей.