До Дня Незалежності України у столиці запустили в роботу фонтани "Засновникам Києва", "Водяна куля" і "Каскадний" на Майдані Незалежності, а також фонтан на вулиці Велика Васильківська. Про це повідомляє КМДА.

Фонтани працюватимуть 22-24 серпня, а вже у вересні, після проведення ремонтних робіт, відновлять регулярну роботу на вихідних.

Читайте також: Мешканці Рівного через спеку купалися у фонтанах

"Вже у вересні ми відновимо постійну роботу фонтанів: це символи нашої столиці, які роблять її красивішою й затишнішою. Фонтани на Майдані Незалежності були пошкоджені під час революції і не працювали. Зараз ми їх відремонтували і вони готові до роботи. На жаль, витрати на електроенергію для підтримки фонтанів у робочому стані досить високі. В умовах економічних труднощів, які сьогодні переживає наша країна, ми маємо низку більш нагальних потреб і тому мусимо обирати більш важливі для киян речі", – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, нещодавно відомий фонтан "Рошен" у Вінниці презентував патріотичну програму, в якій були сцени з Майдану, з бойових дій на Сході України та зустрічі демобілізованих бійців української армії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще