Близько тисячі запоріжців взяли участь у заході, мета якого привернути увагу до розвитку міської інфраструктури для велосипедистів. Велопробіг стартував 23 серпня о 10 годині від площі Фестивальної.

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя.

"Велопробігом його учасники намагаються привернути увагу до концепції розвитку велотранспорту у Запоріжжі, яку підготували громадські організації міста та хочуть затвердити наприкінці серпня", - розповів організатор заходу Сергій Продоус,

Читайте також: У Сумах пройшов нічний благодійний вело-рок-пробіг (відео)

Запорізькі велосипедисти мріють про достатню кількість велодоріжок, місць для парковок велосипедів та поважного ставлення до людей, які віддають перевагу екологічно чистому транспорту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Від площі Фестивальної учасники пробігу вирушили до бульвару Вінтера, а далі на Хортицю. Там вони візьмуть участь у велозмаганнях та розважальній програмі для дітей.