Петро Порошенко присвоїв посмертно звання Героя України воіну-афганцю, сотнику 8-й Афганської сотні самооборони Майдану, бійцеві добровольчого батальйону "Айдар", старшому сержанту Олегу Михнюк.

Як зазначає прес-служба глави держави, орден "Золота зірка" Героя України вручили дружині загиблого українського військового Ірині.

Читайте також: Сотні людей попрощалися з добровольцем "Айдару" Чалим (відео)

"Його слова не розходилось з ділом, тому, коли на Батьківщину напав агресор, Олег Іванович знову був у перших рядах захисників. Під час Революції гідності і пізніше в "Айдарі" на Олега завжди могли покластися його товариші, а в підсумку вся Україна" , - підкреслив президент.

Олег Михнюк загинув 20 серпня минулого року в боях за Донбас, прикривши собою товаришів від шквального мінометного вогню бойовиків.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще