Сьогодні на площі перед Запорізькою ОДА з'явився новий пам'ятник, споруджений на знак скорботи "Русского мира".

Запорізький громадський працівник Максим Дрозденко сказав, що пам'ятник простоїть біля ОДА до 16:00, а потім його перенесуть на бульвар Шевченка.

За словами Дрозденко, він просто втілив у життя інтернет- мем. Останній пов'язаний з тим, що в Запоріжжі не годують снігурів, оскільки вони уособлюють імперське зло на ім'я СРСР і його правонаступника - Росію.

Мета пам'ятника - розважити запорожців.

Читайте також: На Прикарпатті відкрили перший пам'ятний знак героям війни (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що чергова "новина" від сусідніх кремлівських ЗМІ у бік України вийшла в середині грудня минулого року. Повідомлялося, що вчителі школи №106 в Запоріжжі закликають учнів рятувати взимку від голоду синиць і знищувати снігурів.

Пояснювалося це тим, що синиця має жовто-блакитну розмальовку і символізує собою Україну. А червоногрудий снігур є уособленням червоного зла на ім'я СРСР і Росії.