Одеські патрульні вчора провели перше патрулювання.

Як повідомляє УНН, вони сорок разів виїжджали на охорону вулиць Одеси.

Керівник міського управління патрульної поліції Богдан Федун розповів, що деякі патрулі виїжджали 15 раз на вимогу громадян.

"Перше чергування було насиченим, бо в Одесі злочинності багато, хлопці молодці, впоралися відмінно. Було одне хороше, серйозне затримання, розкрито злочин по гарячих слідах Злочинці затримані, доставлені до райвідділу", - сказав він.

У перший день поліція також оформляла ДТП. Федун розповів, що через перехід систем ДАІ на патрулі, не обійшлося без накладок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Патрулювання почалося в 22:00 і ДТП, що сталися перед цим, повинна була оформляти ДАІ. Окремим людям довелося по кілька годин чекати оформлення дорожньо-транспортних пригод", - сказав він.

Читайте також: Патрульні прийняли присягу на Потьомкінських сходах в Одесі (фото)

Нагадаємо, що вчора патрульні Одеси прийняли присягу на вірність українському народові. З такої нагоди в місто прибув президент Петро Порошенко, глава МВС Арсен Аваков із заступником Екою Згуладзе.