Правоохоронці встановили та затримали підозрюваного у вбивстві молодого чоловіка у Дніпровському районі Києва. Про це розказав начальник ГУМВС України в м.Києві Олександр Терещук.

Тіло 27-річного чоловіка із численними колото-різаними ранами виявили неподалік житлового будинку на Русанівській набережній.

Під час відпрацювання Дніпровського району правоохоронці затримали 18-річного місцевого жителя, який підозрюється у скоєнні вбивства.

Досудовим розслідуванням встановлено: зловмисник попросив у потерпілого сигарету і почув відмову. Після цього між ними виникла бійка, під час якої парубок наніс потерпілому численні удари ножем.

Читайте також: Чоловік 20 років готував помсту за вбивство матері

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Під час огляду помешкання зловмисника співробітники міліції виявили речі жертви: ключі, мобільний телефон, одяг із плямами бурого кольору. Усе вилучене приєднали до матеріалів кримінального провадження у якості речових доказів.

"Вбивцю знайшов дільничний. Він обходив будинки та опитував всіх мешканців. В одній із квартир, двері якої відчинила жінка, побачив закривавлений одяг. Жінка розповіла, що син прийшов вночі, руки в нього були червоні від крові. Його відразу затримали", - уточнив начальник Главку київської міліції Олександр Терещук. Він додає, що вбивця є психічнохворим.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.