Сьогодні вранці для приведення пам'ятника в первинний вигляд працівники піднялися на люльці, прикрашеній прапорами України. Навколо пам'ятника стояло оточення комунальників із патріотичними стягами, неподалік чергували правоохоронці.

Про це пише Городской дозор.

Після закінчення робіт комунальники пов'язали на плечі пам'ятника-солдата прапор України.

"Ми виконали велику роботу, щоб сьогодні був приведений в порядок цей пам'ятник. Нам багато днів не давали це зробити. І сьогодні ми сконцентрували всі сили і засоби. Тому що пам'ятники, які символізують Харків, повинні залишатися в первинному вигляді", - прокоментував заступник харківського міського голови Ігор Терехов.

Читайте також: На Кіровоградщині демонтували черговий пам'ятник Леніну (фото)

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, пам'ятник намагалися відмити вранці 24 серпня і ввечері 25-го, проте працівникам Жилкомсервісу перешкоджали активісти.