Першокурсники Військової академії міста Одеси проходять первинну військово-професійну підготовку на полігоні.

Як повідомляється на сторінці Міноборони у Facebook, хлопці та дівчата на заняттях по знешкодженню танків та інших броньованих цілей противника перевіряють власну психологічну готовність до продовження армійської кар'єри.

Курсанти повинні двічі уразити гранатами бойову броньовану машину, яка проходить над їх окопом.

Серед першокурсників на полігоні свою дорогу до офіцерських погон розпочали і близько двох десятків дівчат. Чарівні першокурсниці вражають мішені на вогневих напрямках чи БМП під час обкатки танками.

Викладачі та офіцери кажуть, що дівчата ні в чому не уступають хлопцям.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Читайте також: 92-а бригада ЗСУ 11 місяців тримає оборону на передовій (фото)

"Упродовж польового виходу наші курсанти повинні освоїти програму одиночної підготовки солдата – навчитись пересуванню полем бою, вибору місця для стрільби, опанувати матеріальну частину автомату Калашникова та виконання нормативів з вогневої підготовки", - розповів начальник табірного збору полковник Станіслав Чумак.

Нагадаємо, зо 3 серпня більше 800 курсантів цієї академії склали присягу на вірність Україні.