У Львівській області учасникам антитерористичної операції передали у власність 1422 земельні ділянки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Землевпорядна служба ухвалила 1290 рішення про надання бійцям АТО ділянок площею 145,6 га. Вони розміщені за межами населених пунктів. Нові власники зможуть використовувати наділи для садівництва, особистого господарства та індивідуального дачного будівництва.

В межах населених пунктів військовим передали ще 132 земельні ділянки згідно з рішеннями місцевих рад.

"Ці ділянки будуть використані для будівництва житлових будинків і господарських будівель", - зазначають у Львівській облдержадміністрації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Найбільше земельних ділянок для бійців АТО виділила Сумщина

Крім того, у Львівській області надали 1423 дозволи на розробку документації із землевпорядкування на землі загальною площею понад 350 гектарів.

Нагадаємо, у Житомирській області станом на 13 серпня земельні ділянки отримали 1715 учасників АТО. Їх загальна площа складає понад 943 га. Київська міська рада у червні переоформила 11 га землі у власність 92 сімей, чоловіки з яких загинули у зоні АТО.