Українські військовослужбовці Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін отримали лікарські засоби та медичні аптечки. Ліки їм передали медики та волонтери з Київщини та Херсонщини.

Про це пише прес-центр АТО.

Так, ініціативна група Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України, яку очолив головний лікар інституту Сергій Сіромаха та волонтери благодійного фонду "Підтримай армію України", передали декілька коробок різноманітних лікарських засобів.

Читайте також: Тернопільські волонтери привезли допомогу 19 блок-постам АТО (фото)

Серед них найголовніші – бандажні бинти, кровоспинні та знеболюючі препарати. Допомогу надав і волонтер з Херсонщини Юрій Зелінський, який вже не вперше підтримує військових Спільного центру.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Медичні аптечки розподілені між спостережними постами Спільного центру, які розташовані вздовж усієї лінії розмежування сторін і систематично підпадають під обстріли бойовиків.