Жителі Маріуполя провели флеш-моб за участь у місцевих виборах.

Відео опублікували на Youtube місцевого телеканалу.

На ньому маріупольці, у яких заклеєні роти, мовчазно стоять на тлі різних міських пейзажів. Під кожним з героїв відео напис - "Я - маріуполець! Я маю право вибору!".

"Півмільйонний Маріуполь хочуть позбавити права голосу! Прикриваючись турботою про безпеку маріупольців і жителів регіону, нам забороняють зробити свій вибір, за нас вирішують, як нам жити", - йдеться в підписі до відео.

Місцеві жителі розповідають, що вони чітко заявили про свою патріотичну позицію навіть в той момент, коли в травні 2014 в місті були терористи "ДНР".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У тексті говориться, що тоді місто навіть не було захищене. Проте зараз зведено три лінії оборони і місто захищають бійці полку "Азов" і Національної гвардії.

"Нас, маріупольців, які для усієї України стали втіленням мужності і стійкості, людей готових встати "живим" ланцюгом на шляху ворожої техніки, позбавляють права голосу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Жебрівський проти виборів в Маріуполі

Нагадаємо раніше, глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський неодноразово заявляв, що проти проведення виборів по всій області, включаючи Маріуполь.

Але Президент Петро Порошенко в липні обіцяв, що вибори в Маріуполі все ж відбудуться.