Працівники нової поліції відмовились приймати заходи по відношенню до порушника - повідомляє "Інформатор".

Учора поблизу станції "Дарниця" громадська активістка та волонтерка Олена Розвадовська намагалася за допомогою нової поліції притягнути до відповідальності водія, який своїм позашляховиком, припаркованим на тротуарі, заблокував прохід пішоходам.

Як повідомила активістка, "перехрестя вулиці Малишка цією "Міцубіші" було перекрито з трьох сторін дороги, і для того, щоб обійти її, пішоходи були змушені від готелю "Братислава" переходити до зупинки "50к" тролейбусу повз інші машини або по газонах".

Виявилося, що навпроти стояла машина нової поліції, однак вони ніяк на це не реагували. Коли ж до них звернулись із проханням скласти протокол про порушення і викликати евакуатор для відтягнення автівки, вони заявили, що у них внутрішній наказ, і вони не можуть цього зробити. Коли ж до машини підійшов власник з супутницею, вони пасивно спостерігали за розмовою активістки і водія.

Читайте також: Голова єврейської громади напав на поліцейських у Львові (фото)

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони додали, що власник машини – працівник телеканалу "Інтер", і називати своє прізвище відмовився. Після чого нагрубіянили активістці, сіли в машину й поїхали. Працівники поліції заявили, що вони зробили порушнику "усне попередження".

На світлинах, які зробила активістка, зафіксовані номерні знаки праворушника.

Олена Розвадовська заявила, що буде писати листи зі скаргами до телеканалу "Інтер" з вимогою покарати їхнього працівника, який поводиться по-хамськи, та Еки Згуладзе, підлеглі якої неадекватно реагують на мажорних порушників.