Під час демонтажу виставки молодих художників і фотографів Art.Who.Art в московському бізнес-центрі Bankside була вкрадена картина "Людина-епоха" художника Аміра Керра, пише "Сноб".

На картині Керра був зображений президент Росії Володимир Путін у стилі мультсеріалу "Сімпсони". Картину купили через 15 хвилин після відкриття виставки, але вона залишилася на своєму місці до закриття експозиції.

Читайте також: Путін на сокирі - "реклама нового російського лоукостера" (фото)

Самі організатори не змогли знайти злодія. "Курйозності ситуації додає факт присутності на майданчику двох організаторів та трьох охоронців, які пускали в галерею тільки учасників виставки для вивезення робіт. І навіть після тригодинного перегляду записів з камер спостереження не вдалося виявити злодія, варто визнати, спрацював він уміло ", - поскаржилися в прес-службі.

Через деякий час покупець картини передзвонили організаторам і повідомив, що картина знайдена, знаходиться у відділенні поліції Коптєво, і він поспішає її забрати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що в Москві надійшли в продаж пилочки для нігтів з портретом Путіна. Зокрема, пилочки із зображенням президента Росії були помічені у продажу біля станції метро "Профсоюзная".